Eladó Családi ház, Zalatárnok

#125601926

Eladó Családi ház

60 millió Ft

Zalatárnok
Alapterület:
240 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó minőség
Parkolóval vagy Garázzsal
Világos / Jól benapozott
Vízparti
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
10 000 m2
Cirkó

Zalatárnoki szép birtok 2 lakóházzal eladó

Eladó egy szép és kényelmes nagybirtok, Zalatárnokon.

ELADÓ Lickóvadamos és Zalatárnok között közel EGY HEKTÁRNYI KÜLTERÜLET, melyen KÉT LAKÓHÁZ, újratelepített és vágásérett AKÁCERDŐ, valamint jelenleg kukoricával beültetett SZÁNTÓFÖLD található. A birtok Deák Ferenc egyik rokona, Deák Teréz tulajdonában állt mielőtt a családunkhoz került. Lakhatáson kívül falusi turizmusra, fizetővendéglátásra, szobakiadásra, 100 fős rendezvény lebonyolítására, hagyományos vagy öko gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. 

A 2005.-ben épült lakóház 137 m2, amelyhez tartozik előszoba 2,55m2, bidés WC 2,1 m2, nappali étkezővel ahonnan nyílik a terasz, zárt ajtós konyha 8,17 m2 3 ablakkal és kamrával. Nappaliból vezető folyóról nyílik a dolgozószoba 2,30 m2, a vendégszoba 6 m2, 3 szoba: 12 m2, 12,35 m2 és 15,15 m2, a gardróbszoba 3,7 m2, mosókonyha 2,48 m2 kombi kazánnal, fürdőszoba 6,7 m2 két mosdós, sarok fürdőkádas masszázs zuhannyal.  A folyósról meg közelíthető járólapos, fűthető garázs melyből a tetőtér jelenleg padlás és a garázsba található a fa tűzelésü kazán. Minden nyílászáró hang- és hőszigetelt, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott. A radiátoros központi fűtést fával, gázzal és villannyal is működő kombinált kazán biztosítja. A füvesített pihenő kertet a fúrt kútból lehet öntözni. Az ingatlan bekerített, két kovácsoltvas kapuval, melyek elektromosan és manuálisan is nyithatók.

Az 1960-as években épült 92,8 m2-es lakóépület udvarában egy istálló és egy pajta áll, belső helyiségei 2 szoba, konyha, fürdőszoba, valamint a padlás. A radiátoros központi fűtést fatüzeléses kazán biztosítja. A gazdaságot kerítés határolja elektromosan és manuálisan is nyitható kapuval.

A környék biztonságos és csendes. A birtok végén futó kamion forgalomtól mentes főúton van a helyközi busz kivilágított megállója, mellyel Zalaegerszeg 15, Lenti 25 percen belül elérhető. Autóval 35-45 perc alatt Hévízen, Keszthelyen, Szombathelyen, Nagykanizsán, sőt Lendván is ott lehet lenni. A földterület oldalában futó másik utat csak a hegyre menő környékbeliek használják. A szomszédos fenyves ültetvény német tulajdonú, melyre a vágási idényben éjjeli őr vigyáz. 

Érdeklődni hétköznapokon és hétvégén is lehet 8:00-tól 20:00-ig a +3630-283-8382-es mobilszámon.

 

Béry Attila Ernő ingatlan szakértő és értékbecslő
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Iroda egyéb
Kert, gyümölcsös
Telephely
Ikerház
Üzlethelyiség
Irodaház
Zártkert
Tanya
Nyaraló