Eladó Téglalakás, Szombathely

#125600748

Eladó Téglalakás

25 millió Ft

Szombathely Gábor Áron utca környéke
Alapterület:
110 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Ár csökkenés
Azonnal költözhető
Csak Készpénzes vevőknek
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Kulcsos ingatlan, azonnal mutatható
Liftes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
150 m2
Cirkó
Utcára
Részben bútorozott
1
Összkomfort

Eladó 2 lakásos társasház, nappali+3 illetve 2+2 szobás szép lakásokkal

Szombathely kedvelt részén a Gábor Áron utca környékén, eladó egy 2 lakásos társasház, emeleti, illetve földszinti szép lakása.

Az ár és a nm-er 1 db lakásra értendő!  Vagy az alsóra vagy a felsőre. A kettő együtt: 50 millió Ft
a lakások 90 m2-esek, Nappali, amerikai konyha, étkező, fürdő és 3 hálószobaés udvarhasználat tartozik hozzá.
Azonnal költözhető.- Érdeklődni: 30/937-0429, Max2 Ingatlan Szombathely, Király utca 15. - Béry Attila

A környék jellemzése: Belvároshoz közeli, kitűnő infrastrukturális adottságok: 2 utcára: óvoda, bölcsőde, iskola, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, 15 perc kényelmes séta a belvárosba, buszközlekedés - 2 percre buszmegálló, INTERSPAR, ALDI, MÜLLER, OMV...., a Perint és a Gyöngyös patakok közötti "Százhold" területén fekvő, nagyon csendes utcában lévő ingatlan.

Az ingatlan tájolása: Utcafronti homlokzat nyugati (nappali), háló kelet, illetve dél, fürdőszoba északi, terasz déli tájolású.

Udvar, kert: Egy viszonylag szűk kapubejáró (AUDI A4 és TOYOTA HIACE is bejárt rajta, de már évek óta a z utcán parkoltunk. Kövezett udvar, illetve füvesített, virágokkal fákkal gondozott kert található. A kertben egy 6 személyes jacuzzi van, aminek a működéséhez mind a villany, mind a vízellátás biztosított. A szomszédoktól kerítéssel elzárt, nyugodt, pihenésre alkalmas kiskert, udvar.

Az ingatlan alapjai: Statikailag nagyon stabil alapokra történt 1982-ben az ingatlan bővítése. A régi házrész alatt van egy 25 m2-es pince. Itt van a házba történő víz, gáz becsatlakozás, illetve a 2 kazán (1 db vegyes tüzelésű, 1 db gázkazán - ennek a cseréje 2007-ben történt, egy nagyteljesítményű, nagyértékű kazán (VIESSMANN típusú) került beüzemelésre.

A bővítmény alatt, de a pinceszintnél magasabban (lépcső) található egy 40 m2-es tároló-mosókonyha, amiben egy 250 literes gázbojler (mindkét ház melegvíz ellátására szolgál. Továbbá egy vízlágyító berendezés is található itt, ami a 2 lakásban lévő vízkötelenítéshez szükséges. Ugyanitt egy wc, illetve mosdó, 2 mosógép. A pincét és a tároló-mosókonyhát egy 20 m2-es garázsból lehet megközelíteni.

1. lakás szintje: Teraszról, ahova lépcső vezet fel, lehet bejutni külön bejárati ajtókkal a 2 ingatlanba (külön-külön). A bejárati ajtók egymás mellett helyezkednek el, keleti tájolásúak. Mellette helyezkeik el a falba szerelve a villanyóra. Egy mérőórákkal van az ingatlan felszerelve, de igény esetén lakásonként bontható mind a víz, mind a villany, és a gázfelhasználás. Mindkét lakásban külön-külön internet,és tv csomag van. Az alsó ingatlanba belépve egy 20 nm-es tágas előszoba- étkező található, melyből nyílik az utcafronti 2 szoba (13 nm szoba, illetve 20 nm nappali. Szintén innét nyílik egy kis tároló, valamint a lépcsőfeljáró, ami a lakáson belüli szintkülönbségből fakadóan adódik, 1,1 m a szintkülönbség.  A lépcsőről a konyhába érkezünk, ami mosogatógéppel, villany tűzhely, gázfőzőlappal van gépiesítve. Ebből nyílik egy folyosó. Sorban balra külön wc ablakkal, fürdő ablakkal, káddal, 1 mosdóval van felszerelve, és található benne egy külön JUNKERS boyler, a folyosó végén szoba (déli tájolású) 20 nm-es világos szoba, a folyosóról jobbra 10 nm-es déli világos szoba. A lakásban található valamennyi szoba parkettás, az étkezőben a kőburkolatra szalagparketta került, a konyha, wc, fürdő kőburkolatú.

Az alsó lakásban bordázott, illetve öntöttvas radiátorok találhatók, a felső szinten lapradiátorok, illetve a fürdőben törölköző szárítós radiátor található, melyekhez a csövek a betonban védőcsőben futnak, nincs a falakon csővezeték.

Hőszigetelt, pár éve felújított ablakok, bejárati ajtó található mindkét ingatlanban.

A felső lakás 90-ben kapott ráépítési engedély alapján, 91-óta lakott. Az alsó rész fafödémről, beton födémre történő cseréjével, BRAMAC cserép került az ingatlanra, melyhez a falak hőszigetelt téglából épültek. 2007-ben teljes felújítást kapott a felső lakás. (addig is hőszigetelt ablakok voltak fából, de cserére került, műanyag ablakokra. Teljes kőburkolat, és a fürdő, wc-k, konyha felújítás történt.

A külön emeleti lakásba vezető bejárati ajtón történő belépéskor lépcső vezet fel a lakásba, melyből egy kis előtér segítségével jobb és baloldalon 2 szoba helyezkedik el. Jobb oldali udvarra néző keleti tájolású 11nm-es, bal oldali utcafronti, nyugati elhelyezkedésű14 nm-es szoba. A folyósó a 25 nm-es nappaliba torkollik, melyből nincs elfalazva a szintkülönbség, tágas tér a folytatás, ami a belső lépcsőn (korlát) feljutva az étkezőben folytatódik. Tágas térben, egy tetőablakkal, és egy nagy ablakkal déli tájolással található a konyha. 2 oldalról juharfából épített, fekete gránitlappal burkolt, ARISTON és AEG konyhagépekkel felszerelt nagyon igényes burkolattal ellátott (ez van a bejáratnál, étkező, konyha, folyosón is) konyhabútor és padlózat van.

Az étkezőből, egy kis belépővel egy külön wc, és egy fürdő wc-vel található. 2 mosdó, valamint 1 HANSGROHE zuhanypanel RAVAK üvegajtóval pazar élmény. Szintén tetőablak van, mely északi tájolású. A konyhából nyílik még egy 20 nm-es szoba, aminek van 2 irányban ablaka, az egyik keleti, kertre néző, a másik déli, udvari. Minden szoba parkettázott. Mivel a ház teljes hossza 17 méter, a felső lakás teljes hosszában áttekinthető, világos, de tetőtér ellenére, nagyon kellemes, mivel a padlástér  - folyosóról lehet egy feljárón felmenni - kőzetgyapottal borított, nagyon jól szigetelt.

Mindkét lakás nagyon jó beosztású, 1-1 család számára rendkívül kényelmes. A kényelmes élethez hozzátartozik, hogy ezen  a csendes helyen a belváros közelségének és a környék infrastruktúrális lehetőségeinek tárházát lehet élvezni. Két otthon kertkapcsolattal, tárolókkal. Igény szerint orvos (több körzeti gyermek-felnőtt rendelő 2 utcára), könyvelő, bármilyen céllal irodai-üzleti tevékenységre is felhasználhat az alsó lakásban, a felsőt pedig saját kényelmére rendezheti be.

Fúrt kút is van a kertben, ami a wc-k vízellátását, és a locsolást is biztosítja.

Az ingatlan 2*120 nm-es, továbbá garázs+kamra+pince helyiségei energiatakarékosak, minden kényelmet kielégítőek, a felső lakás nagyon igényes építészetileg, berendezését illetően is.

Béry Attila ingatlan szakértő
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Kert, gyümölcsös
Üzlethelyiség
Nyaraló
Szálloda, panzió
Ikerház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Telephely
Házrész
Iparterület
Szántó
Garázs
Mezőgazdasági terület
Raktár
Iroda egyéb
Erdő
Tó, halastó
Panellakás
Társasház