Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
99 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Garázzsal vagy Parkolóval
Jó minőség
Világos / Jól benapozott
Vízparti
Zöldövezeti

60

Eladó Családi ház

Zalatárnok

5
240 m2
10 000 m2

Zalatárnoki szép birtok 2 lakóházzal eladó

Eladó egy szép és kényelmes nagybirtok, Zalatárnokon.

ELADÓ Lickóvadamos és Zalatárnok között közel EGY HEKTÁRNYI KÜLTERÜLET, melyen KÉT LAKÓHÁZ, újratelepített és vágásérett AKÁCERDŐ, valamint jelenleg kukoricával beültetett SZÁNTÓFÖLD található. A birtok Deák Ferenc egyik rokona, Deák Teréz tulajdonában állt mielőtt a családunkhoz került. Lakhatáson kívül falusi turizmusra, fizetővendéglátásra, szobakiadásra, 100 fős rendezvény lebonyolítására, hagyományos vagy öko gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. 

A 2005.-ben épült lakóház 137 m2, amelyhez tartozik előszoba 2,55m2, bidés WC 2,1 m2, nappali étkezővel ahonnan nyílik a terasz, zárt ajtós konyha 8,17 m2 3 ablakkal és kamrával. Nappaliból vezető folyóról nyílik a dolgozószoba 2,30 m2, a vendégszoba 6 m2, 3 szoba: 12 m2, 12,35 m2 és 15,15 m2, a gardróbszoba 3,7 m2, mosókonyha 2,48 m2 kombi kazánnal, fürdőszoba 6,7 m2 két mosdós, sarok fürdőkádas masszázs zuhannyal.  A folyósról meg közelíthető járólapos, fűthető garázs melyből a tetőtér jelenleg padlás és a garázsba található a fa tűzelésü kazán. Minden nyílászáró hang- és hőszigetelt, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott. A radiátoros központi fűtést fával, gázzal és villannyal is működő kombinált kazán biztosítja. A füvesített pihenő kertet a fúrt kútból lehet öntözni. Az ingatlan bekerített, két kovácsoltvas kapuval, melyek elektromosan és manuálisan is nyithatók.

Az 1960-as években épült 92,8 m2-es lakóépület udvarában egy istálló és egy pajta áll, belső helyiségei 2 szoba, konyha, fürdőszoba, valamint a padlás. A radiátoros központi fűtést fatüzeléses kazán biztosítja. A gazdaságot kerítés határolja elektromosan és manuálisan is nyitható kapuval.

A környék biztonságos és csendes. A birtok végén futó kamion forgalomtól mentes főúton van a helyközi busz kivilágított megállója, mellyel Zalaegerszeg 15, Lenti 25 percen belül elérhető. Autóval 35-45 perc alatt Hévízen, Keszthelyen, Szombathelyen, Nagykanizsán, sőt Lendván is ott lehet lenni. A földterület oldalában futó másik utat csak a hegyre menő környékbeliek használják. A szomszédos fenyves ültetvény német tulajdonú, melyre a vágási idényben éjjeli őr vigyáz. 

Érdeklődni hétköznapokon és hétvégén is lehet 8:00-tól 20:00-ig a +3630-283-8382-es mobilszámon.

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése